Dag Sinterklaasje!
Vrijdag 1 december was het zover: drie uitvoeringen van Over de Grens in Theater de Lieve Vrouw. We hebben er van genoten en het publiek ook!

Geniet zelf nog even na al bladerend door het fotoalbum.

Over de Grens in Kruiskamp
Op zaterdag 25 november hadden de buurtkinderen van Kruiskamp/Koppel en hun ouders de primeur: we speelden drie keer onze voorstelling Over de Grens in hun buurtcentrum, dankzij het buurtbudget en een bijzondere samenwerking tussen de Witte Vlinder, scholen en buurtwerkers in de wijk. Bekijk de foto's voor een sfeerimpressie.

Dag van de Amateurkunst 2017

We gaven alvast een voorproefje van onze familievoorstelling Over de Grens met 2 minioptredens tijdens de Dag van de Amateurkunst op 9 september.

Zien hoe dat eruit zag? Bekijk de fotoimpressie.

Twee nieuwe voorstellingen: doe mee!!
Wil jij deel uitmaken van de leukste en meest ambitieuze amateurmuziektheatergroep van de regio Amersfoort? Het kan!

De Amersfoortse Muziektheatergroep Totaal is op zoek naar mensen die plezier hebben in zingen en spelen en met ons mee willen doen. Met name nieuwe mannen en sopranen zijn zeer welkom. Dus ben of ken jij iemand die interesse heeft om in een bruisende groep mooie en bijzondere muziektheatervoorstellingen te gaan maken, kom dan eens kennis maken met Totaal!

Totaal is volop bezig met de repetities voor de familievoorstelling "Over de Grens" die eind dit jaar op de planken wordt gebracht. Daarna gaan we aan de slag met een nieuwe avondvullende voorstelling, die eind 2018 in première zal gaan. Dit dus een mooi moment om aan te haken!

We repeteren elke dinsdagavond van 20:00 tot 22:15 in de Kingmaschool aan de Dorresteinseweg in Amersfoort. Je bent van harte welkom!

Wil je meer informatie of heb je een vraag, stuur dan even een mailtje naar pr@muziektheater-totaal.nl

Bekijk voor een nadere kennismaking ook eens onze promo!!