2018 wordt het jaar van "Queen of the Mist"!
In 1901 lukt het voor het eerst iemand om in een ton de Niagara-watervallen af te gaan en heelhuids beneden te komen. Deze waaghals was alleen niet, zoals je wellicht zou denken, een stoere jonge kerel. Het was een eigenwijze dame van 63! Haar waagstuk leverde haar uiteindelijk echter niet de faam en rijkdom op waar ze op hoopte. Een opmerkelijk verhaal, zelfs zo opmerkelijk dat er een musical over geschreven is: Queen of the Mist. Deze productie is afwisselend tragisch en komisch en ademt helemaal de sfeer van het Amerika van begin vorige eeuw. Zoals inmiddels bijna gebruikelijk spelen we met Queen of the Mist weer een Nederlandse première! Eind november 2018 zijn we met deze avondvullende voorstelling weer te bewonderen in Theater de Lieve Vrouw, met een reprise begin februari 2019.
Overweeg je om mee te doen met Queen of the Mist, of ken je iemand die wellicht samen met ons dit mooie avontuur aan wil gaan?

Kom dan eens kijken op een van onze repetities. We repeteren normaliter elke dinsdag van 20:00 ongeveer 22:15.

Stuur voor meer informatie een mailtje naar pr@muziektheater-totaal.nl.

Dag Sinterklaasje
Vrijdag 1 december was het zover: drie uitvoeringen van Over de Grens in Theater de Lieve Vrouw. We hebben er van genoten en het publiek ook. Houd onze site in de gaten, binnenkort komt het fotoalbum online!

Over de Grens in Kruiskamp
Op zaterdag 25 november hadden de buurtkinderen van Kruiskamp/Koppel en hun ouders de primeur: we speelden drie keer onze voorstelling Over de Grens in hun buurtcentrum, dankzij het buurtbudget en een bijzondere samenwerking tussen de Witte Vlinder, scholen en buurtwerkers in de wijk. Bekijk de foto's voor een sfeerimpressie.

Dag van de Amateurkunst 2017
Tijdens de Dag van de Amateurkunst op 9 september gaven we alvast een voorproefje van onze familievoorstelling Over de Grens met 2 minioptredens. Het publiek was positief verrast over deze musical.

Zien hoe dat eruit zag? Bekijk de fotoimpressie.

Promo
Bekijk voor een nadere kennismaking met Totaal ook eens onze promo!!