2018 wordt het jaar van "Queen of the Mist"!
In 1901 lukt het voor het eerst iemand om in een ton de Niagara-watervallen af te gaan en heelhuids beneden te komen. Deze waaghals was alleen niet, zoals je wellicht zou denken, een stoere jonge kerel. Het was een eigenwijze dame van 63! Haar waagstuk leverde haar uiteindelijk echter niet de faam en rijkdom op waar ze op hoopte. Een opmerkelijk verhaal, zelfs zo opmerkelijk dat er een musical over geschreven is: Queen of the Mist. Deze productie is afwisselend tragisch en komisch en ademt helemaal de sfeer van het Amerika van begin vorige eeuw. Zoals inmiddels bijna gebruikelijk spelen we met Queen of the Mist weer een Nederlandse première! Eind november 2018 zijn we met deze avondvullende voorstelling weer te bewonderen in Theater de Lieve Vrouw, met een reprise begin februari 2019.
Overweeg je om mee te doen met Queen of the Mist, of ken je iemand die wellicht samen met ons dit mooie avontuur aan wil gaan?

Meldt je dan aan voor de open repetitie!

Op dinsdag 16 januari openen wij de deuren van de Kingmaschool aan de Dorresteinseweg in Amersfoort voor een voorproefje van de musical. Je bent welkom vanaf 19:45, de repetitie begint om 20:00 en duurt tot ongeveer 22:15.

Aanmelden kan via een mailtje naar pr@muziektheater-totaal.nl.

Dag Sinterklaasje
Vrijdag 1 december was het zover: drie uitvoeringen van Over de Grens in Theater de Lieve Vrouw. We hebben er van genoten en het publiek ook. Houd onze site in de gaten, binnenkort komt het fotoalbum online!

Over de Grens in Kruiskamp
Op zaterdag 25 november hadden de buurtkinderen van Kruiskamp/Koppel en hun ouders de primeur: we speelden drie keer onze voorstelling Over de Grens in hun buurtcentrum, dankzij het buurtbudget en een bijzondere samenwerking tussen de Witte Vlinder, scholen en buurtwerkers in de wijk. Bekijk de foto's voor een sfeerimpressie.

Dag van de Amateurkunst 2017
Tijdens de Dag van de Amateurkunst op 9 september gaven we alvast een voorproefje van onze familievoorstelling Over de Grens met 2 minioptredens. Het publiek was positief verrast over deze musical.

Zien hoe dat eruit zag? Bekijk de fotoimpressie.

Twee nieuwe voorstellingen: doe mee!!
Wil jij deel uitmaken van de leukste en meest ambitieuze amateurmuziektheatergroep van de regio Amersfoort? Het kan!

De Amersfoortse Muziektheatergroep Totaal is op zoek naar mensen die plezier hebben in zingen en spelen en met ons mee willen doen. Met name nieuwe mannen en sopranen zijn zeer welkom. Dus ben of ken jij iemand die interesse heeft om in een bruisende groep mooie en bijzondere muziektheatervoorstellingen te gaan maken, kom dan eens kennis maken met Totaal!

Totaal is begonnen met de repetities voor de familievoorstelling "Queen of the Mist" die eind dit jaar op de planken wordt gebracht. Dit dus een mooi moment om aan te haken!

We repeteren elke dinsdagavond van 20:00 tot 22:15 in de Kingmaschool aan de Dorresteinseweg in Amersfoort. Je bent van harte welkom!

Wil je meer informatie of heb je een vraag, stuur dan even een mailtje naar pr@muziektheater-totaal.nl

Bekijk voor een nadere kennismaking ook eens onze promo!!