Hij komt, hij komt: Over de Grens!
Vol verwachting klopt ons hart! Nog een paar weken en dan spelen wij de familievoorstelling-in-sinterklaassferen Over de Grens. Op vrijdag 1 december spelen wij drie voorstellingen in Theater de Lieve Vrouw, om 15:30, 17:00 en 19:00.

Bestel nu kaartjes voor deze heerlijke voorstelling online of bij de kassa van De Lieve Vrouw.

Dag van de Amateurkunst 2017

We gaven alvast een voorproefje van onze familievoorstelling Over de Grens met 2 minioptredens tijdens de Dag van de Amateurkunst op 9 september.

Zien hoe dat eruit zag? Bekijk de fotoimpressie.

Twee nieuwe voorstellingen: doe mee!!
Wil jij deel uitmaken van de leukste en meest ambitieuze amateurmuziektheatergroep van de regio Amersfoort? Het kan!

De Amersfoortse Muziektheatergroep Totaal is op zoek naar mensen die plezier hebben in zingen en spelen en met ons mee willen doen. Met name nieuwe mannen en sopranen zijn zeer welkom. Dus ben of ken jij iemand die interesse heeft om in een bruisende groep mooie en bijzondere muziektheatervoorstellingen te gaan maken, kom dan eens kennis maken met Totaal!

Totaal is volop bezig met de repetities voor de familievoorstelling "Over de Grens" die eind dit jaar op de planken wordt gebracht. Daarna gaan we aan de slag met een nieuwe avondvullende voorstelling, die eind 2018 in première zal gaan. Dit dus een mooi moment om aan te haken!

We repeteren elke dinsdagavond van 20:00 tot 22:15 in de Kingmaschool aan de Dorresteinseweg in Amersfoort. Je bent van harte welkom!

Wil je meer informatie of heb je een vraag, stuur dan even een mailtje naar pr@muziektheater-totaal.nl

Bekijk voor een nadere kennismaking ook eens onze promo!!

Afscheid van Dorian...
Aan al het mooie komt een eind. Op 4 en 5 februari speelden we de laatste twee voorstellingen van de indrukwekkende musical Dorian van het Amerikaanse duo James J. Mellon & Scott DeTurk.

Maar elk einde is ook een nieuw begin. Wij gaan ons opmaken voor een nieuwe kleine familievoorstelling eind dit jaar.
Geniet ondertussen samen met ons nog even na van de voorstelling via het fotoalbum, of via de een reportage van achter de schermen, gemaakt door studenten.

Onze 'mannen gezocht' promo van 2014
Uit de oude doos, maar nog steeds actueel...

Meedoen met Totaal? Kom er bij!
Bij Totaal hebben we met name voor mannen bijna altijd wel ruimte, maar er is ook nog plek voor enkele jonge vrouwen tot 35 jaar. Ben je geïnteresseerd, neem dan contact met ons op voor een afspraak om eens te komen kijken op een repetitieavond en wie weet doe je mee met onze volgende musicalproductie!