Twee nieuwe voorstellingen: doe mee!!
Wil jij deel uitmaken van de leukste en meest ambitieuze amateurmuziektheatergroep van de regio Amersfoort? Het kan!

De Amersfoortse Muziektheatergroep Totaal is op zoek naar mensen die houden van zingen en spelen en met ons mee willen doen. Met name nieuwe mannen en alten zijn zeer welkom. Dus ben of ken jij iemand die interesse heeft om in een bruisende groep mooie en bijzondere muziektheatervoorstellingen te gaan maken, kom dan eens kennis maken met Totaal!

Totaal is volop bezig met de repetities voor de familievoorstelling "Over de Grens" die eind dit jaar op de planken wordt gebracht. Daarna gaan we aan de slag met een nieuwe avondvullende voorstelling, die eind 2018 in première zal gaan. Dit dus een mooi moment om aan te haken!

We repeteren elke dinsdagavond van 20:00 tot 22:15 in de Kingmaschool aan de Dorresteinseweg in Amersfoort. Je bent van harte welkom!

Wil je meer informatie of heb je een vraag, stuur dan even een mailtje naar pr@muziektheater-totaal.nl

Bekijk voor een nadere kennismaking ook eens onze promo!!

Afscheid van Dorian...
Aan al het mooie komt een eind. Op 4 en 5 februari speelden we de laatste twee voorstellingen van de indrukwekkende musical Dorian van het Amerikaanse duo James J. Mellon & Scott DeTurk.

Maar elk einde is ook een nieuw begin. Wij gaan ons opmaken voor een nieuwe kleine familievoorstelling eind dit jaar.
Geniet ondertussen samen met ons nog even na van de voorstelling via het fotoalbum, of via de een reportage van achter de schermen, gemaakt door studenten.

U was om in te lijsten!
Op zaterdag 10 september 2016 speelden we op verschillende plaatsen in de Amersfoortse binnenstad een korte voorstelling. Terrasbezoekers en voorbijgangers konden onder een stralende zon genieten van een voorproefje van onze nieuwe musical Dorian. In deze musical speelt het perfecte portret van de jonge Dorian Gray een belangrijke rol. Wij hebben voor deze gelegenheid ook van diverse voorbijgangers en van vrijwilligers die bereid waren in onze lijst plaats te nemen een perfect portret proberen te maken.

⇨ Op de foto gezet? DOWNLOAD HIER UW PORTRET!

Benieuwd naar het echte portret van Dorian Gray? Bestel dan nu kaarten voor de voorstelling en kom het zelf bekijken in Theater de Lieve Vrouw!

Succesvolle open repetitie theaterkoorzang
Op zaterdag 4 juni 2016 organiseerden we een open repetitie theaterkoorzang onder de titel 'Hoor je 't zingen op de straat?'. Zo'n 12 belangstellenden vonden op deze zomerse dag de weg naar de Kingmaschool, waar artistiek leider Reinier Bavinck hen, en de leden van Totaal, van alles leerde over de klankkleuren binnen een koor en de mogelijkheden hiermee. We oefenden daarvoor onder meer met fragmenten uit de bekende musicals Les Miserables, Soldaat van Oranje en Rent. Het werd een leerzame ochtend waar we met veel plezier op terugkijken!

Onze 'mannen gezocht' promo van 2014
Uit de oude doos, maar nog steeds actueel...

Meedoen met Totaal? Kom er bij!
Bij Totaal hebben we met name voor mannen bijna altijd wel ruimte, maar er is ook nog plek voor enkele jonge vrouwen tot 35 jaar. Ben je geïnteresseerd, neem dan contact met ons op voor een afspraak om eens te komen kijken op een repetitieavond en wie weet doe je mee met onze volgende musicalproductie!